Insparken FAQ

Lagen är indelade utefter fakultet man pluggar vid. Leta upp din utbildning HÄR och scrolla längst ned på sidan. Där står det "Utbildningen ges av..." 

Hälsa och samhälle - HS - Röda laget

Lärande och samhälle - LS - Gula laget

Teknik och samhälle - TS - Gröna laget

Kultur och samhälle - KS - Blå laget

Nej. För att kunna delta behöver du vara ny student vid ett program/kurs/master på Malmö Universitet och ha hämtat ut ditt kostnadsfria insparksarmband.

Insparksarmbanden går att hämta ut under overallsförsäljningen. Kolla Insparkens schema HÄR för att veta när och var detta är. Information om detta kommer även publiceras i alla våra sociala medier.

Självklart kan du fortfarande delta. Det är bara att dyka upp på en av dagarna och/eller prata med din kapten så får du ett armband. Obs! Det är inte tillåtet att hämta ett armband till en kompis.

Det går att besöka Kölsvinet (Bassängkajen 8) under deras öppettider och prata med personalen i Kårens reception. Försäljning sker i möjlighet av personalens tid.

Kontakta gärna Insparken på någon av deras sociala medier! Som till exempel FACEBOOK eller INSTAGRAM. Du kan även maila insparken på mauinspark@malmostudenter.se