Aktuellt

         

Vecka 4

Onsdag 23/1

Äntligen dags för mångas favorit, Harry Potter-quizet! Förbered er på en magisk kväll med temadrinkar, svåra frågor och allmänt mys ❤️ Kom och häng med oss samtidigt som ni har chansen att samla poäng till fakultetscupen, ses där!
 
Som vanligt erbjuder vi vår populära onsdagsdeal:
• 90g hamburgertallrik med läsk = 45 kr eller heineken/briska = 65 kr
• 180g hamburgertallrik med läsk = 60 kr eller heineken/briska = 80 kr
 
Då vinterkylan fortfarande är här kommer vi fortsätta med att servera varm choklad och vår nya varma vinterdrink, fråga i baren!
 

Puben är öppen från 17:00 till 01:00 och quizet startar 20.00 - varmt välkomna!

 

❤️💙💚💛Detta event är en del av Fakultetscupen 2022. Kom etta eller tvåa och vinn poäng till din fakultet! Fakulteten med mest poäng vinner i slutet av våren. För mer information, kika in på Fakultetscupens Facebooksida!

 
PS. Du måste vara medlem i Studentkåren Malmö, Studentlund eller Studentkåren Kristianstad för att delta i detta evenemang. Vill du ta med någon som inte har studentleg? Ingen fara! Alla med ovannämnda studentleg kan ta med upp till två gäster som skrivs upp med namn och födelsedatum i entrén och betalar 20 kr i baren.
OBS! Även giltig fysisk legitimation krävs.

klicka på bilden ovan för det officiella Facebookevenemanget

Fredag 27/1

Leta upp plånbokskedjan och släng på dig din bästa bandtröja för ikväll spelar vi vår bästa musik på studentpuben! Det kommer finnas möjlighet att önska låtar (i mån av personalens tid) och vi hoppas på en riktigt fet kväll.
 
Puben är öppen från 19:00 till 01:00 - varmt välkomna!
 
PS. Du måste vara medlem i Studentkåren Malmö, Studentlund eller Studentkåren Kristianstad för att delta i detta evenemang.
 
Vill du ta med någon som inte har studentleg? Ingen fara! Alla med ovannämnda studentleg kan ta med upp till två gäster som skrivs upp med namn och födelsedatum i entrén och betalar 20 kr i baren. OBS! Även giltig fysisk legitimation krävs.

klicka på bilden ovan för det officiella Facebookevenemanget

FRAMTIDA EVENEMANG

Ta reda på mer om våra framtida evenemang genom att klicka på dem i kalendern nedan. 

Spana in våra äldre evenemang genom att klicka på bilderna nedan!