Utskott

Utöver styrelsen är Festmesteriets medlemmar uppdelade i tre utskott med var sitt ansvarsområde. Som medlem kan du vara aktiv i vilket du vill och du kan även vandra mellan de olika utskotten om du känner för det. Varje utskott ger möjligheten att lära sig något nytt och fila på sina färdigheter, vilket skulle du vilja vara med i?

Pubutskottet
I pubutskottet är du med och planerar, utför och utvecklar pubens verksamhet. Utskottet ansvarar för att bestämma och förbereda vilken aktivitet eller tema pubkvällarna ska ha. Vantligtvis har vi ett quiz varje onsdag och ett event varje fredag, så typen av frågor som du måste hjälpa oss besvara är exempelvis: Vad ska nästa veckas quiz handla om? Ska vi ha beerpong eller karaoke på fredag, eller kanske båda? Vill vi vi lägga till något nytt på menyn? Det är du som är med och bestämmer!

Eventutskottet 
I eventutskottet ansvarar du för att organisera och arrangera både våra klubbkvällar samt våra medlemsevent. Inför klubbarna ser utskottet till att ta fram tema, DJ, dekorationer, fotograf, kanske till och med en unik klubb-drink. Ni väljer helt enkelt när och hur eventet ska arrangeras, allt för en lyckad klubb! Detta vill vi gärna ska hållas en gång per termin. För medlemseventen är möjligheterna oändliga. Förra året hade vi ölprovning, sittningar, gala-kvällar och en pub-crawl i Köpenhamn. Vi åkte till och med till Tyskland. Två gånger! Så om du gillar att planera större event än pubens veckovisa verksamhet kan detta utskottet vara för dig!

PR och Rekryteringutskottet
Kreativ, social, driven? Kanske är PR-utskottet något för dig! Kan du handera sociala medier eller designa saker i Adobe? Tycker du det skulle vara kul att prata med folk och locka nya medlemmar till föreningen? I PR-utskottet bestämmer du hur, när och var Festmesteriet ska synas, och även hur vi ska kommunicera allt vi planerar till våra besökare. Du samarbetar alltså tätt ihop med de andra utskotten för att hjälpa dem visualisera och marknadsföra evenemangen som de har hittat på. Men! Du kan också komma på dina egna projekt och påverka hur vi når ut till Malmös studenter.

Insparksutskott?
Vi i styrelsen har funderat, och kanske behövs det ett insparksutskott som kan vara till hjälp för generalerna? Om någon känner sig manad att ingå i detta utskott kan det bli verklighet!