Festmesteriet består utav tre utskott. Som medlem kan du vara aktiv i vilket du vill. Varje utskott har olika inriktningar.

 

Pubutskottet
I pubutskottet är du med och påverkar hur vi ska styra upp pubkvällarna, vilka teman vi ska ha. Ska vi ha quiz eller Karaoke, eller kanske båda? Ska vi ha något speciellt på menyn? Det är du som är med och bestämmer!

Eventutskottet 
I eventutskottet är du med och anordnar våra klubbkvällar. Du tar fram olika DJ:s, drinkar och teman för klubbkvällar. Ni väljer dekorationer och allt annat som tillhör en lyckad klubb. Ni ansvarar även för samarbetet med andra föreningar som är delaktiga i klubben.  Eller tycker du om att skapa och organisera aktiviteter för medlemar? Svarar du ja på en eller båda av dessa frågor är detta utskottet för just dig!

PR och Rekryteringutskottet
Känner du att det skulle vara kul att locka nya medlemmar till föreningen? I PR-utskottet bestämmer du hur, när och var Festmesteriet ska synas. Du samarbetar med alla utskott för att hjälpa dem marknadsföra evenemang och du påverkar hur Festmesteriet ska synas!