Insparken

 

 

Är du ny student på Malmö universitet och vill lära känna nya människor? Då har du kommit helt rätt!

 

Vi i festmesteriet, tillsammans med årets fyra generaler, anordnar i år en inspark på elva dagar. Insparken startar den 1 september och avslutas den 11 september. 

 

Under elva dagar kan du som ny student lära känna de andra nya studenterna under tiden ni utför roliga aktiviteter. Det är såklart helt frivilligt hur många dagar man vill deltaga på och man kan alltid komma och gå precis som man vill. 

 

Är du inte ny student på malmö universitet men vill gärna vara med på insparken ändå? Som student på Malmö universitet och medlem i studentkåren Malmö kan du ansöka till att bli fadder. Som fadder är du med och planerar och hjälper till att utföra olika aktiviteter till de nya studenterna. Ansök via länken nedan. Sista anmälningsdatum är 20 Augusti 2021. 

 

All info kring årets inspark hittar du i info bladet nedan. Vid frågor kontakta gärna festmesteriet via facebook eller mejl. 

 

 

https://form.jotform.co/73516333722857?fbclid=IwAR1Ib0gKtNvrJdNdyJsboUrwYkfreCc48Zycp2hXRZ6QXm4KY3OuW9IB-T0

 

 

Om du är osäker på vilket lag din utbildning tillhör kan du hitta mer information om fakulteterna här. Du kan även söka på din utbildning och hitta mer info om vilken fakultet den tillhör på Malmö Universitets hemsida för utbildningen.